Despre noi

 

Janser s.r.l.

 

Janser s.r.l. a aparut din admiratie. E vorba de admiratia unor oameni care instaleaza pardoseli profesionale fata de munca altor oameni care de 45 de ani ofera montatorilor din tot mai multe tari, toate instrumentele necesare pentru ca un montaj sa iasa perfect.

Ca montatori de pardoseli am intalnit, nu o data, situatii in care ne-am oprit, am asteptat, am intarziat neavand solutia, masina sau unealta potrivita.

Oamenii nostri au ajuns, nu o data, sa risipeasca timp pretios cautand rezolvari intr-o mie de locuri.

Comparand experienta noastra cu experienta multor montatori de pardoseli, am decis sa infiintam o companie care sa caute si sa furnizeze toate aceste unelte… Insa compania exista deja. Din 1961…Varsta ei e comparabila cu varsta noastra, a fondatorilor Janser s.r.l..

E greu sa credem ca mai avem timp sa strabatem acelasi drum…

Alaturandu-ne marii familii Janser, am gasit oameni harnici si inventivi care, manati de pasiune, cauta fiecare, zilnic, in tot ceea ce fac, obiectivul pe care-l urmarim cu totii : lucrarea perfecta.

Janser nu este o colectie de masini, scule si instrumente adunate intamplator in acelasi loc.  Janser produce, inoveaza, modifica, adapteaza, testeaza in cele mai diverse medii de lucru tot ce-i iese pe poarta.

Specialistii Janser, ei insisi montatori de pardoseli, sunt pe santiere impreuna cu montatorii pentru a inregistra la prima mana modul in care lucrurile functioneaza.

Janser s.r.l. va functiona la fel : nu putem sa mergem inainte fara sa ne consultam cu dumneavoastra, partenerii si colegii nostri si de aceea va rugam din capul locului sa ne vedeti ca atare…

Va suntem alaturi cu tot ce stim sa facem, atat noi, cat si colegii nostri din grupul Janser, pentru ca lucrarea dumneavoastra sa iasa perfect !

 

Janser GmbH

 

Infiintata in 1961, ca simplu distribuitor, Janser este si astazi o firma de familie.

Din 1969, atat inceputul extinderea internationale, cat si productia de unelte si masini, au dus la o crestere substantiala a afacerii.

Din 1 Ianuarie 2000, centrul operational al grupului, condus de Janser GmbH, este la Ehningen, in Germania.

Compania ofera in prezent in jur de 5000 de produse diferite, grupate in diverse categorii, echipamentele si produsele noastre deservind peste 26.000 de clienti din Germania si un total de peste 50.000 in lume.

Astazi, Janser are 80 de angajati in Germania si peste 160 in subsidiarele sale. Organizatia noastra numara 9 subsidiare si 21 de agentii in 26 de tari din lume.

Unitatile de productie sunt situate, in prezent, in patru tari, iar obiectivul nostru este acela de a acoperi cat mai multe segmente de piata.

In viziunea noastra, flexibilitatea si seriozitatea stau la baza succesului.

De peste 45 de ani, ele au fost componentele care ne-au ghidat activitatea.

Scopul nostru e sa va punem la dispozitie instumentele de care aveti nevoie, la nivelul de calitate pe care il asteptati, furnizand nu doar echipamente, dar si consiliere profesionala si pregatire, astfel incat sa va puteti indeplini cu succes obiectivele.