Noutati 

19/06/2019

A APARUT CATALOGUL K 114 IN LIMBA ROMANA  !

VA INVITAM SA-L DESCARCATI SI SA-L RASFOITI PENTRU A GASI ULTIMELE NOUTATI !

 

 

______________________________________________________________________________________________

30/10/2016

 

La 16 octombrie 2016 s-a implinit un an de la inregistrarea firmei Janser SRL la Registrul Comertului. Desi nu am putut sa ne incepem activitatea decat doua luni mai tarziu, datorita modificarilor in legislatia privind codul de TVA, am reusit in timpul acesta sa cunoastem o serie de firme si, mai ales, pe oamenii harnici care le fac sa functioneze.

Multumim celor care, de la Botosani pana la Orsova, de la Timisoara la Focsani sau de la Negresti-Oas la Constanta, ne-au cautat, ne-au gasit, ne-au cerut si au primit produsele sau serviciile pe care si le-au dorit.

Le promitem clientilor si partenerilor nostri ca am invatat suficient in primul an, ca sa ne facem treaba mult mai bine in urmatorul si vom invata si mai multe in viitor, numai impreuna cu ei; cu dumneavoastra, adica...

Va multumim pentru increderea pe care o aveti in munca noastra !

De acum, sub titlul "Noutati", veti gasi aici ultimele produse sau informatii care tin de evolutia firmei-mama  - Janser GmbH si, implicit, a noastra - Janser srl.

 

 

05/01/2016 

Dupa cum am promis anul trecut, azi am publicat pe site versiunea in limba romana a catalogului de produse Janser (K 110).

Veti putea astfel sa descarcati si sa consultati catalogul, iar pentru a obtine rapid o oferta e suficient sa ne trimiteti un mail cu codurile reperelor dorite si datele dumneavoastra de contact.

Daca va e mai comod, puteti sa ne contactati telefonic, alegand numarul corespunzator regiunii unde locuiti.

Vom continua sa incarcam zilnic pe site informatiile despre produsele noastre, acestea gasindu-se in momentul de fata integral in catalog. Daca intampinati dificultati in descarcarea catalogului, va rugam sa ne contactati pentru a va putea trimite sectiunile, extrasele, paginile sau pur si simplu informatiile pe care le cautati.

Va dorim un an 2016 plin de realizari importante !

Va stam la dispozitie cu placere.

Echipa Janser srl

 

Pagina Janser srl a fost lansata in data de 21/12/2015.

Promisiunea noastra este ca pana la sfarsitul anului 2015 veti avea la dispozitie, pe acest site, informatii despre toate produsele din oferta.

Pana atunci, vom adauga zilnic produse in toate sectiunile pe care le gasiti acum si care corespund cu sectiunile catalogului.

Veti gasi, in capitolul Download, cel mai recent catalog de produse Janser : catalogul 110, in limba engleza, versiune completa in format pdf.

Din 5 Ianuarie 2016, va fi disponibila varianta .pdf in limba romana a catalogului.

Daca gasiti pe site sau in cataloage orice greseala sau inadvertenta, explicatii incomplete sau incorecte, daca doriti sa ne dati sugestii sau sa ne puneti intrebari cu privire la modul in care informatia este structurata sau prezentata pe site sau in cataloage, va rugam sa o faceti fara intarziere.

Astfel, vom fi mai buni si mai aproape de dumneavoastra.

Echipa Janser srl